I love Angora! Don't you?

Interior – Lisbeth Dahl SS13

Nogle af jer efterspurgte indlæg om interiør, da I så billeder af min stue, så her er mit første interiør indlæg (:

Jeg er helt addicted to Lisbeth Dahl, så da jeg tænkte på, hvem jeg skulle blogge om, var der ingen tvivl! Jeg elsker designet, produkterne, ALT. Det er lige min stil og kunne købe alt de havde og indrette lejligheden efter det. Jeg har også en del ting derfra, som I må se en dag. Det er også meget svært at finde en ting derfra, jeg ikke synes om (Ok, I har forstået jeg virkelig elsker Lisbeth Dahl, ikke?). Så derfor har jeg kigget på deres nye SS13 kollektion, som jeg selvfølgelig også er helt vild med. Jeg har derfor fundet en masse ting, jeg godt kunne tænke mig, som I kan se på billederne.

Kollektionen er inspireret af ‘Classic French’, ’50’s Fun’ og farver inspireret af ‘The Far East’, som også er sæsonens store tendenser. Jeg elsker ‘fransk bondestil’ så det er nok derfor, jeg er så vild med den nye kollektion. Efter at have kigget hele deres katalog igennem, fik jeg helt lyst til at omdekorere mit badeværelse og er blevet helt vild med badeforhænget, I kan se på billederne.

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

9

 • Gud, hvor er det dog nogle vidunderlige ting :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh der er ALT for mange fine ting der i mellem!! :D Jeg elsker virkelig også den stil, og ville ikke ha’ noget imod at eje det hele – Det er så mega fint men samtidigt så hyggeligt! :) Lækkert indlæg søde Louise :)

  Knus <3
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Tak for din søde kommentar Louise (: Ja det tarveligt alle deres ting er så flotte, ikke? (; Er glad for at høre du kunne lide indlægget (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • You know I love your blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alba Tøstesen

  hey hvor fandt du billederne! er vild med bade forhænget ! where to get it<3 fedt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Jeg fandt dem i Lisbeth Dahl’s lookbook for det år. Men kan man købe forhænget i butikkerne :) har det selv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alba Tøstesen

  hvor kan man købe bade forhænget??<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Du kan købe det i Lisbeth Dahl’s butikker :) det dog fra sidste år, så ved ikke, om man stadig kan få det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love Angora! Don't you?