Hjæææælp læsere!

Bright blue and sunnies

 SDC13638SDC13639SDC13631SDC13630Jacket: Zara    Beanie: Topshop    Sweater: H&M    Scarf: Monki     Pants: Zara    Necklace: Samsøe Samsøe    Bag: Gina Tricot    Sunnies: Chanel    Shoes: Bianco

Godaften lovebugs <3 Her er lidt billeder af tirsdagens outfit, hvor jeg var til casting hos Innocent i forbindelse med mit nye job hos Girlsquad (havde jeg helt glemt at fortælle jer hehe, but now you know). Skulle efterfølgende på te cafeen Tante T med min mor, så hun var så sød lige at snapse nogle billeder. I øvrigt kan jeg klart anbefale Tante T! Der er virkelig hyggeligt og så smager alle deres produkter virkelig lækkert. Rigtig godt sted, for en mor/datter eller veninde date.

Sweateren, jeg har på, var den jeg viste jer i mit indlæg om udsalgskup. Jeg er blevet SÅ glad for den! Den er så varm og comfy. Den er klart blevet en keeper.

Nu vil jeg slappe lidt af inden jeg får gæster senere. Hav en god lørdag (:

Har I forresten husket at deltage min giveaway, hvor du kan vinde 400 kr. til tøj/sko? Kan det blive bedre? Ikke Ifølge mig haha. I kan deltage her (:

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjæææælp læsere!