A happy surprise!

Eyebrows like Delevingne

browsJeg har tidligere blogget om supermodellen Cara Delevingne, fordi hun simpelthen bare er så gudesmuk OG inspirerende. Men en anden misundelsesværdig ting ved hende, er hendes mørke, store, tætte øjenbryn – rigtige statement øjenbryn! Dette har sat gang i en stor trend med så brede og mørke øjenbryn som muligt – og jeg digger det!

For at opnå looket, er det en god ide at farve sine øjenbryn, da de skal være en del mørkere end ens hårfarve for at opnå den dramatiske effekt. Derudover kan man få brynene til at gro ved at bruge M2 Brow serummen, som skulle være helt fantastisk (jeg håber jeg får råd til at prøve den en dag). Det er også dem, der står bag den succesfulde M2 lashes.

Til sidst er det en god ide at bruge bryn øjenskygge og dem fra MAC skulle være rigtig gode. Drop pencil stregen, da det giver et hårdere look. Næste gang jeg besøger MAC, vil jeg rådføre mig om nogle tricks til, hvad der kunne passe til mine bryn, som faktisk i forvejen er ret mørke i forhold til min hårfarve. Så det bare at gå i gang med at eksperimentere!

PicMonkey Collaghe

2

  • Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I just want to mention I’m very new to blogs and honestly loved your web-site. Almost certainly I’m likely to bookmark your website . You actually come with very good article content. Thank you for revealing your blog site.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A happy surprise!