Today's with neon and dots

Hair bow/hår sløjfe guide

PicMonkey Collagee

Efter laaang tids øvelse kan jeg ENDELIG mestre, at lave en hår sløjfe – også kendt som hair bow. Jeg lægger ikke skjul på, at det har taget mig mange timers øvelse, youtube videoer og alt muligt andet, for helt at forstå, hvordan man gør det.

Så nu da jeg endelig har fattet det, tænkte jeg at jeg ville dele det med jer igennem denne guide. For er der noget mere cute end sådan en hår opsætning?!

Du skal bruge følgende: En elastik, hårnåle og hårspray.

1. Form en hestehale

SDC14022

2. Istedet for at lave en komplet hestehale, så put håret halvt igennem den sidste løkke, så du får en løs samling hårSDC14026

3. Del denne i toSDC14029

Det skulle nu gerne de sådan ud. Hvis du har kortere hår end mig, kan man også vende den løse tot om på den anden side – det faktisk lettere. Mit hår er bare for langt til det.SDC14037

4. Den løse tot tages igennem midten af de to løkker om på forsiden af hovedet mod pandenSDC140395. Sæt den fast med hårnåle. Hvis du har så langt hår som mig, så skal det resterende hår snurres rundt om hele sløjfen, så det slutter bagpå. Det sætter du igen fast med hårnåle.SDC140406. Hiv i løkkerne og sæt en hårnål i hver side, så de ikke falder sammenSDC140317. Afslut med hårspray og du har nu en fin hårsløjfe! Min kunne dog godt være mere vellykket, men er nu meget tilfreds med resultatetSDC14045SDC14046SDC14060e

Fortvivl ikke, hvis du ikke fanger den i første forsøg – det gjorde jeg i hvert fald slet ikke. Det er svært, men når man først har fanget metoden, så er det faktisk ret let.

Så er der ikke andet end at sige ready-start-go og eksperimenter!

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

9

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's with neon and dots