Shoppinglist March

Lisbeth Dahl SS13

SDC13763

Med den nye sæson følger alle de nye SS13 kollektioner også – så derfor har jeg kigget lidt på Lisbeth Dahl igen. Som tidligere nævnt, eeelsker jeg Lisbeth Dahl! Kunne indrette bogstavlig talt hele min lejlighed fra deres produkter – uden tvivl. Det en meget farlig butik at gå ind i – det kender I godt, ikke?

Anyway, jeg bloggede for nogle uger siden om deres nye kollektion ud fra deres spring/summer katalog og viste jer nogle af mine cravings – I kan se indlægget her. Jeg besøgte også Lisbeth Dahl på kultorvet i sidste uge, hvor jeg tog en masse billeder af fik kigget tættere på deres nye sortiment. Love it all. Så selv billerne (;

SDC13742SDC13701

SDC13748SDC13733SDC13709SDC13739SDC13756SDC13708SDC13716Skærmbillede 2013-03-04 kl. 20.03.14 Ja undskyld for de mange billeder, men har faktisk sorteret en del ud hehe.

Kollektionen er et miks af Classic French, 50′s Fun og farver inspireret af The Far East. Jeg er mest vild med 50’s fun som er gennemgående i deres køkken interiør.

Som jeg nævnte i det ‘gamle’ indlæg, er jeg forelsket i badeforhænget. Og efter at have set det, har jeg besluttet mig for at købe det. Det koster dog 449 kr, så det må vente lidt. Håndklæde stangen og sæbedispenseren skal jeg også have, da jeg planlægger at omdekorere mit badeværelse.

Hvad kunne I godt tænke jer fra den nye kollektion? :)

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppinglist March