Missing in my closet..

Looking all business

IMG_1364IMG_1366IMG_1375IMG_1352IMG_1363PicMonkey CollageCoat: Storets.com   Pants: Zara     Top: Only    Bag: Gina Tricot     Blazer: Zara    Shoes: Bianco    Sunnies: Chanel     Rings: H&M     Bra: Pieces

I sidste uge var jeg til en vigtig samtale og ville derfor gerne se lidt formel ud, men ikke for kedelig. Det resulterede i et lag på lag sort kontrast businnes-a-la-Louise look med mange af mine yndlings items (chanel solbriller, faux fur og min elskede taske). Som en ægte fashion-lover kan jeg ikke lade være med at tænke et outfit ned til mindste detalje – især ikke hvis det skal bruges i sammenhæng med noget vigtigt.

Ugen forude venter to arbejdsdage, en bytur og efterfølgende påske hos mine forældre, hvilket bliver så hyggeligt. Ferien giver også anledning til mere blogging, så det håber jeg I ser lige så meget frem til som mig (: Og undskyld for de manglende outfit billeder på det seneste. Det er bare svært at få taget billeder, når man mangler nogen til at tage dem. Så jeg satser på at få taget en del i ferien. Jeg ved, at det er en af de ting I bedst kan lide at læse om på bloggen, og det er også det, jeg selv synes er fedest at læse om. Så jeg skal nok oppe mig (:

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Missing in my closet..