Which one?

Missing in my closet..

missing 1missing 2Jeans: Vila, H&M    Shoes: NLY Trend, K. Jaques St. tropez      Skirts: Topshop       Coats: Surface to Air, Mango, Valentino     Sweater: Gina Tricot      Crop tops: Topshop      Collars: Black spice, Miss Selfridge, Peter Pan    Shirts: Selected Femme, Only

God aften søde læsere <3 Kender I det, når man ser/forestiller sig et mega fedt outfit, og så har man bare slet ikke noget lignende i sit skab? Det kender jeg i hvert fald. Synes tit jeg tænker; ‘hvor kunne den se fed ud med nogle mint farvede jeans’ eller ‘jeg mangler bare lige en collar halskæde til det her sæt’. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en liste over ting, der kunne gøre min garderobe mere fuldendt (en garderobe kan jo aldrig blive komplet fuldendt!).

Her er derfor en laang liste, eftersom jeg åbenbart selv synes jeg mangler en del haha. Jeg synes dog primært jeg mangler følgende:

 

1. En hvid, gennemsigtig skjorte – har forelsket mig i den fra Selected Femme.

2. Jeans i farve og print – det kan pifte ethvert outfit op.

3. En trench coat, teddy coat og regnjakke. Ja, jeg har et eller andet for coats. Det har jeg hver gang, der er sæsonskift, så derfor har jeg igen en trang til at købe nogle nye.

4. Collar halskæder – det er prikken over i’et.

5. Crop tops – en af de nye trends til sommer. Jeg er dog meget i tvivl, om det vil klæde mig, men synes det ser mega fedt ud på andre (det kender I godt ikke?)

Nogle af disse ønsker er dog mere realistiske end andre (bye bye Surface to Air teddy og Valentino raincoat). Og må I forresten have en fantastisk weekend og en endnu bedre ferie (:

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Which one?