Eyebrows like Delevingne

Today’s with neon and dots

SDC14020SDC14000SDC13999Sweater: Gina Tricot     Shirt: H&M    Nylon pants: H&M    Sunnies: Chanel    Bag: Chanel    Skirt: Gina Tricot

God eftermiddag lovely readers <3 Lidt billeder af dagens kluns – ja ved jeg godt der er meget få billeder denne her gang, men kender I ikke de dage, at man bare ligner lort på alle billeder? Sådan en dag havde jeg i hvert fald, så blev nødt til at sortere stærkt i dem.

Lige nu jeg er hjemme hos familien og holde påskeferie. Dejlig afslappende og så får man lige nået alle de ting, man har haft hængende over hovedet. Om lidt skal jeg ud af døren for at besøge nogle gamle venner, så I må have en god lørdag alle sammen (:

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyebrows like Delevingne