The winners are...

April favoritter

SDC15046SDC15073

Så blev det tid til favoritterne fra denne måned. Nu da foråret endelig er kommet og man har taget sin forårsgarderobe i brug, er jeg også begyndt at bruge mine yndlings forårs produkter. De tager mig tilbage til sidste sommer og giver så gode minder :)

1. Dior  parfume – Miss Dior Chérie: Det her er the sommerduft! Jeg købte den sidste sommer og har faktisk ikke brugt den så meget siden, da det virkelig er en sommerduft. Så da jeg besluttede mig for at bruge den igen, tog den mig direkte tilbage til sol, sommer og strand! Den dufter så godt blomstret, sødt og feminint. Jeg elsker den! Og så skader det jo heller ikke, at falkonen pynter pænt på kommoden.

2. MAC lipstick – Mineralize Rich, Style Surge: Jeg er blevet helt vild med den her læbestift efter jeg købte den i sidste måned. Jeg er stadig ny i læbestifts-verden, eftersom det her kun er min anden. Men er så vild med farven, at jeg bruger den både til hverdag og fest. Jeg havde ret svært ved, at finde en farve, der passede til mig, fordi jeg er så lys. Men så fandt jeg denne coral pastel farve, som passede perfekt! I kan se farven på min hånd, men den er faktisk slet ikke så mørk. I kan derfor også se den her og her, hvor jeg har den på. Den er fra MAC’s nye mineral serie, så den har en læbepomade-agtig effekt og tørrer derfor ikke læberne ud. Jeg er i hvert fald helt vild med den, så den bliver lidt svær at slå  :)

3. Decléor selvbruner – Aroma Confort: Den har jeg faktisk brugt de sidste mange sæsoner, så snart det bliver lidt varmere og man viser lidt mere blegt hud haha. Den har farve som en almindelig bodylotion og den farver også først, når man har brugt den et par gange. Derfor giver den er rigtigt naturligt og jævnt resultat. Jeg bruger den som bodylotion hver dag og den giver ikke streger. Jeg har aldrig turde kaste mig ud i en spray selvbruner, da jeg tænker det kan være svært at få et jævnt resultat og at dosere rigtigt. Har I nogle erfaringer med det og i så fald, hvad for en bruger I? :)

4. Redken balsam – All Soft: Hvis der er andre Redken-fans derude, så kender I den sikkert også godt. For den er intet mindre end fantastisk og holder virkelig, hvad den lover – all soft! Jeg har brugt den i rigtig lang tid, da den giver god glans og gør håret vildt blødt. Hvis man vil have det ‘blødeste’ resultat, kan man også bruge den tilhørende shampoo. Så hvis du har lidt tørt hår, er den klart et forsøg værd :) Desuden dufter den rigtig godt, hvilket jeg også generelt synes er ret vigtigt, når det handler om skønhedsprodukter.

Jeg kunne vælge mange flere yndlingsprodukter, men disse er dem, jeg bruger mest lige nu. Nu vil jeg slappe lidt af og derefter tage mig af kedelig praktiske ting (rengøring og betaling af regninger!). Jeg håber jeres aften byder på noget lidt mere spændende end min ;)

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

 

4

 • Hvis der er noget, som jeg ønsker mig rigtig meget lige nu, så er det en læbestift fra mac. De skulle være så gode i kvaliteten og have så mange fine farver at vælge mellem, suk…

  Kh Emma
  http://ohmygown.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Jeg synes i hvert fald min holder rigtig godt :) og de har så mange fine farver, som du siger. Man kan ikke undgå at blive fristet hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har samme parfume, og den er rigtig god!<3
  Jeg tør simpelthen heller ikke kaste mig ud i en spray selvbruner… :))

  http://resofikka.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Nej det jo det. Men dem jeg kender der gør siger det er rigtig godt :) så er lidt i tvivl, om det burde prøves

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The winners are...