Shoe shopping lately #1

A perfect day

Så blev det i går endelig tid til den omtalte konfirmation, hvor min søde lillebror blev konfirmeret. Så derfor er her nogle billeder af mit outfit med mine fine kjole og nogle billeder fra dagen. Det var en rigtig hyggelig fest, hvor jeg og min søster bl.a. holdt en tale, som han blev rigtig glad for. Maden var ekstrem lækker (se bare billederne!) og vi sad til langt ud på natten og fejrede. Alt i alt var det virkelig en god dag, hvor alt var perfekt og vi fik skabt en masse gode minder.

Outfit: Kjolen er fra Zara, sko fra Nelly og clutch’en er vintage.

SDC14791eSDC14806eSDC14780eSDC14811eSDC14813eHer kan I se, hvordan mine nye sko fra Nelly ser ud. Som jeg skrev tidligere, ser de ret voldsomme ud, når de bare ligger, men når man har dem på synes jeg de er mega fede.  SDC14817SDC14815Min mor og jeg havde brugt lang tid på borddekoration og tema, da det er svært at lave noget fint, der ikke er for piget. Det endte derfor med et skov tema med jord, grene og mos.SDC14742SDC14747Jeg fik i den forbindelse den idé, at man kunne lave et træ af grene, som en del af borddekorationen, hvorpå der skulle være små kort/noter. På dem stod der små personlige ting om Frederik. Jeg tænkte det kunne være hyggeligt, at sidde og læse kortene, mens man spiste. De kom faktisk til at se rigtig flotte ud og jeg synes det tilføjede lidt ekstra.SDC14766SDC14769SDC14773Forretten bestod af kyllingemousse med stegt kyllingefilet og persille/mandel pesto. Det var SÅ lækkert!SDC14821Hovedretten var grillet oksemørbrad med fransk kartoffelgratin og bouillon kartofler. Kødet sad lige i skabet og var perfekt tilberedt. Bare man kunne få det hver dag! Vegetar bliver jeg altså aldrig haha.SDC14854Til sidst fik vi dessert, som bestod af hvid chokoladeparfait (det en slags is) med mørk chili trøffel og dertil hindbær sovs. Jeg er normalt ikke så meget til desserter, da det tit er for sødt til mig, men denne her har jeg gået og spist af i dagene op til konfirmationen, fordi den var så god! Min mor havde nemlig selv lavet alt maden og nogen skulle jo være prøvekanin for menuen. Lucky me ;)SDC14867Til sidst et billede af den søde og flotte konfirmand, som er verdens bedste lillebror <3 SDC14839

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

15

 • Camilla

  Sikke fin du er! Tillykke med din bror :)
  Knus og kram fra Camilla

  http://www.camillakolby.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hold da op, hvor er du bare flot :-) Den sidder simpelthen så flot på dig den kjole, rigtig gode billeder. Det hele ser super lækkert og ikke mindst hyggeligt ud! Håber han havde en skøn dag!

  Knus Mia

  http://www.mia-myself-and-i.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Mange tak søde Mia :) og jeg er glad for du siger det med billederne – så fandt jeg endelig ud af, hvordan man bruger kameraet rigtigt ;) Han havde en helt perfekt dag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  lækkert! Både dig og maden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er kjolen fin! hvor er den fra? :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej nogle skønne billeder, og det lyder til at ha’ været den skønneste dag for din lillebror! :) Hvor er det hele bare gennemført, og jeg er vild med tema’et for borddækningen – Specielt idéen med træet med personlige noter! :D
  og WAUW hvor er du bare smuk! Jeg er helt forelsket i din kjole!! :D

  – Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Det var det virkelig også! :) han var så glad. Fortalte lige min mor, at du kunne lide temaet, og det var hun også rigtig glad for at høre :) og tusinde tak, det sødt af dig at skrive sådan en sød kommentar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er du altså fin! Den kjole klæder dig virkelig godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en vidunderlig kjole! Helt fantastisk smuk. Det er en drømmekjole – og du bærer den så flot!<3

  Skoene er dog lidt voldsomme til kjolen, synes jeg, men de er jo fint skjult af den ekseptionelle kjole. :))

  Det ser rigtig hyggeligt ud, og tillykke til din bror! Håber I havde en super fest. :D

  Knus
  http://resofikka.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Tusinde tak <3 Ja skoene er lidt voldsomme, men synes de gav en meget fed kontrast. Og så blev jeg super høj lige pludselig haha!
   Jo tak, det havde vi i hvert fald :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Det er nok indlægget om min lillebrors konfirmation, som foregik i april. Det var bare sådan en fantastisk og mindeværdig dag og jeg fik taget rigtig mange smukke billeder. Jeg fik sat ord på hele oplevelsen, hvilket jeg ellers nok ikke ville have gjort. Så når jeg læser det nu, bringer det så mange gode minder frem. Indlægget kan ses her: http://imeldascloset.dk/2013/04/outfit-konfirmation/ […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe shopping lately #1