The winner is...

Putting on the blue skirt

SDC14340SDC14330SDC14364SDC14339SDC14331SDC14334SDC14366Jacket: Issue 1.3      Sweater: H&M      Skirt: H&M     Sunnies: Chanel      Socks: H&M      Shoes: No brand

Godaften sweeties. Her er lidt billeder af gårsdagens outfit. Endelig blev det lidt summer! Det SÅ lækkert. I dag fik også luftet mine fine kilehæls sandaler jeg bloggede om for lidt tid siden. Nederdelen har jeg haft liggende i noget tid, fordi det har været for koldt, så nu skulle det være. Elsker farven! Og ja mit hår var lidt ude af proportion den dag, da der skulle tages billeder. Så det ikke lige den pæneste opsætning haha.

Hele eftermiddagen har jeg brugt med min mor på at planlægge tema/borddækning og outfit til min lillebrors konfirmation. Det åbenbart virkelig svært, at finde servietter i en grøn farve, der passer til mos! Så vi har været samtlige steder i dag, uden held. Men temaet kom vi dog frem til: et ‘rustikt’ tema med stål, jord, grene og mos. Tror det bliver ret fint – jeg skal nok dele nogle billeder med jer :) Nu skal vi så til at finde en kjole til min mor, så jeg vil smutte igen. I må have en fantastisk aften :)

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The winner is...