Shoe shopping lately #2

9 sandaler til under 300 kr.

sandaler 2  1: Olala    2: NLY shoes      3: NLY shoes     4. Pieces     5. NLY Shoes    6: Pieces     7: Dixie     8. NLY shoes     9: River Island

Nu blev det endelig sommer og jeg er altså allerede begyndt at tage mine sandaler frem – i hvert fald, når jeg er på arbejde. Det er længe siden, at jeg har lavet noget i stil med en top 10 med ting til under 300 kr, så here you go! Jeg har fundet 9 rigtig flotte sandaler til under 300 kr. Er de ikke fine? Sandaler er i hvert fald et must have om sommeren i min sko garderobe. Jeg er mest til de mere enkle og ensfarvede, som I kan se.  Mine favoritter er derfor nr. 2 og 6. Hvilke kan I bedst lide?
Ved at klikke på numrene under billedet kommer I direkte til siden, hvor de kan købes :)

4

  • Ejjj, hvor er de flotte. Er især vild med 1 og 9!! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Hald

    Heey :)
    ELSKER DIN BLOG! og dette indlæg er bare super fedt! rart med nogle ting man har råd til, OG stort plus at man kan klikke sig direkte til linkene så man ikke skal skrive en kommentar eller lede hele nettet rundt! super fedt.
    – Hilsner fra Nikita :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Hej Nikita. Tuusinde mange tak for din søde kommentar – den blev jeg virkelig glad for at læse! Det er så dejligt at få feedback fra jer fantastiske læsere. Jeg er glad for, at du kunne lide indlægget. Jeg burde måske lave flere i den stil :) Jeg tænker også tit på , om jeg skal sætte links ind. Så hvis det er noget du kan bruge, vil jeg da prøve at gøre det mere fremover :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe shopping lately #2