En lille pink sag

Dior Mohotani

IMG_1740IMG_1746IMG_1760IMG_1770IMG_1799 2Jeg har jagtet de her smukke Dior solbriller i ugevis og ENDELIG lykkedes det mig at skaffe dem! Jeg faldt over dem på en blog og har været helt besat af dem siden. De var dog virkelig svære at få fat i og jeg opgav næsten. Men Thiele Amagercentret var SÅ søde at ville skaffe dem til mig til sidst! (nej dette er ikke et sponsoreret indlæg, men er bare så begejstret for det enormt søde personale haha). Det var noget det lige muntrede mig op her midt i eksamens perioden. Og de var lige, som jeg havde håbet: spidse, 60’s style og cat eyes form. Nogle vil måske mene, at de er lidt store eller for specielle, men jeg elsker dem! Synes de er perfekte til sommeren og fungerer som en god accessory.

Modellen hedder Dior Mohotani og stellet er Dark havana – svagt leopard mønster. Det dog ikke så tydeligt på billedet.

 

Husk forresten min giveaway om et gavekort på 500 kr. til wagner.dk, slutter imorgen. Så skynd jer at deltage her,  hvis I ikke allerede har gjort det :)

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille pink sag