Crop it

Shoe shopping lately #2

SDC15170SDC15167SDC15165SDC15143SDC15154SDC15150Black sneakers: New Balance       Beige sneakers: Adidas      Black wedges: B&CO      Beige/pink wedges: B&CO

Så kom #2 som lovet – I kan se #1 her. Ja, jeg køber altså en del sko :) Til mit forsvar vil jeg så sige, at jeg altså arbejder i en skobutik og har gjort det i 7 år.
Så det altså også svært, at styre sig haha.

Kan I huske, da jeg spurgte jer til råds ang. hvilke af de to sneakers, jeg skulle købe? De fleste stemte på den lyse fra Adidas, fordi den er mere sommerlig. Men jeg endte altså med at købe dem begge, som I kan se. Hvis jeg er i tvivl om, hvilken ting jeg skal købe, køber jeg tit begge. Ikke så sundt for økonomien, men så er der no regrets eller søvnløse nætter over den ting, man ikke købte ;)

Jeg køber altid et par kilehæls sandaler til sommeren og i år er jeg faldet for disse. Jeg synes også sådan nogle sandaler er perfekte til maxi- kjoler og nederdele. De sorte er der lige nu 33% på i Skoringen, hvis nogle skulle være fristet. Bare et lille tip :)

 

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

4

  • Adidas skoene er så fine og rigtig sommerlige :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Tak :) Ja de så fine lyse i farven. Så perfekte til sommer :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Hej Louise, jeg fandt din blog ved et tilfælde. Jeg søger nemlig de sorte B&CO, og det har jeg gjort i et stykke tid… Jeg fandt dem på en hjemmeside, easyshoes.dk, men der har de dem kun i str. 41, og de får desværre ikke flere af dem hjem.

    Jeg er simpelthen SÅ forelsket i dem, du skulle vel ikke vide om de stadig kan fås? – hvis ja, H V O R??? :O

    V.h. Sandra A.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Hej Sandra :)
      B&CO og er Skoringens eget mærke, så det er primært dem, der forhandler dem. Jeg ved de er udsolgt i butikkerne (da jeg arbejder der), så de kan nok ikke fås andre steder :/ de kommer dog muligvis igen til næste sæson :) så kan du jo lige holde øje.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crop it