FESTIVAL OUTFITS

FESTIVAL DO’S AND DONT’S

CIMG5338

Jeg har været på festival 2 gange – denne vil blive den 3 – og er dermed på ingen måde en ‘festival’ ekspert. Jeg har også kun været på Roskilde. Men jeg tænkte jeg alligevel godt kunne dele ud af mine ‘erfaringer’, hvis man kan kalde det det.  Jeg har derfor lavet en lille liste med do’s og don’t i forbindelse med festival:


5 DO’s:

1. Nudler, tun, leverpostej og andet klamt dåsemad er lige pludselig guld værd, når man ser festival mad priserne (som man alligevel får madforgiftning af..)

2. Hav ikke orden i dit telt – tyvene kan ikke overskue en rodet bunke, men vil hellere tage den taske, der er pakket pænt. Kan også bruges som en god undskyldning, når de andre i teltet siger, at du flyder over det hele ;)

3. Solcreme – ja det er altid den løftede pegefinger, men jeg undervurderede det engang hvor jeg sad i kø til LOC koncert hele dagen uden solcreme og blev IDLRØD. Man er jo også udenfor konstant, så det lidt ærgerligt, at blive skoldet de første par dage.

4. Disinficerede – den var også med på checklisten, for hvis der er noget der er DO på festival, så det altså disinficerende! Det er bare uundværligt, når man ikke kan vaske hænder.

5. Slå dit telt op, før du tager afsted – jeg må indrømme, jeg heller aldrig selv har gidet det. Men jeg kender et par stykker, der har fået et telt, hvor der manglede nogle dele, og var derfor nødt til at købe et nyt. Og det er da bare en mood killer, da teltene på selve festivalen er rimelig pricy.

 

5 DONT’s:

1. Prøv ikke at gå igennem et teltområde, når det er mørkt. Man hiver gerne alles pløkker op eller falder over dem. Hvis ens balance heller ikke er for god, kan man være uheldig at vælte  ind i andres telte (min balance er specielt dårlig, så prøver at holde mig til stierne om aften haha)

2. Tro ikke, at alle papglas med gult indhold i, er øl. Ligesom man ikke skal tro, at det der ligner vand, er vand (der er ikke noget som at tage en kæmpe slurk med tømmermænd for at finde ud af, at det var vodka fra igår)

3. Lad ikke dine stole stå fremme – så beder man åbenbart om, at de bliver stjålet. Put en presenning over.

4. Tro ikke at det regner, bare fordi du hører noget der minder om regnslag på din teltdug..

5. Lad være med at sætte en lås på dit telt – i teorien er det jo en god ide, men det kan signalere, at du faktisk har noget af værdi, og vil derfor nærmere tiltrække lange fingre.

 

Jeg har næsten ingen billeder fra de år, hvor jeg har været afsted. Jeg har dog nogle få fra en fantastisk Oasis koncert, hvor jeg var meget skoldet haha.

CIMG5345CIMG5349Roskilde '09073
Nu er det så i morgen, at festivalen starter. Jeg har ikke mulighed for at blogge derhenne, så jeg har planlagt nogle indlæg til jer i løbet af ugen, så I ikke skal kede jer (; God festival til alle dem, der også skal afsted, og god ferie til alle jer andre <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL OUTFITS