Orange Playsuit

FESTIVAL OUTFITS

F1 F2 f3 f4 f5 f6Pics from pinterest.com, elle.com and theyallhateus.com

Nu er jeg så småt ved at pakke tasken til på lørdag, hvor Roskilde Festivalen starter. Og jeg har selvfølgelig ikke kunne lade være med at gå op i mine festival outfits. Som jeg sagde i går, plejer jeg nemlig ikke at gøre det, men i år vil jeg gerne gøre noget ud af det.
Festival looket er casual, comfy, hippie, retro osv. er der dermed lidt langt fra min normale stil. Jeg har derfor kigget lidt efter inspiration og er vild med alle de looks, I ser ovenfor.
På en festival er der ingen ‘moderegler’  altså ment i den forstand, at næsten alt kan se fedt ud og alt kan sammensættes på kryds og tværs. Så det er god mulighed for at gå lidt amok med ting, man ellers ikke helt kunne slippe afsted med. Fx fjollede solbriller  eller underlige items sammensætninger. Af lige præcis den grund er jeg vild med festival looket – der er ingen grænser. Jeg vil dog selv ikke springe ud i det helt vilde, men alligevel sætte nogle ting sammen, jeg ellers ikke ville have gjort.
Som en del af hele festival looket kan man udpege nogle must haves (i følge mig i hvert fald), som jeg har listet her som inspiration:

  1. Tonsvis af solbriller – Rayban er næsten ikonisk for festivaler og er derfor øverst på listen. Baseret på stort set alle festival looks ovenfor, ser de også ud til at være et must have.
  2. Korte højtaljede shorts – de ser bare flotte ud til alt, man sætter dem sammen med.
  3. Jumpsuit/playsuit – både stylish og behagelige.
  4. En fed regnjakke – man kan selvfølgelig godt tage den almindelige sorte med, men jeg synes de mere specielle sætter prikken over i’et. Der er godt nok ingen af de ovenstående, der har det på, men det sikkert fordi de er på festival et andet sted en Danmark, hvor man bare ved, at det vil regne.
  5. Fede accessories – alt fra store ringe, til chunky statement halskæder og blomster hårbøjler. Intet er for vildt her – så glemt alt om ‘less is more’.
  6. Loose t-shirt – Godt item til det casual look.
  7. Noget med blonder – ja, blonder hører til sommeren og dermed også festivaler. De giver et feminint og lidt ‘hippiet’ twist, som jeg selv er ret vild med. Kan være alt fra en fin top, bodystocking, shorts eller kjole.
  8. Et sæt med matchende dele – i denne sæson har matchende sætdele været gennemgående og sådan et kunne også se rigtig fedt ud til festivalen looket (tjek lige Kate Bosworth’s look, som har de fedeste festival looks)

Bare man dog havde plads til det hele! Jeg må i hvert fald hellere gå i gang med at pakke lidt nu. Så må vi se, hvad der ryger med :)

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange Playsuit