Hot summerday in maxi dress

Festival sunnies

festival sunniesCIMG0192CIMG0196Som jeg sagde i går, så er det snart festival tid og hermed nærmer Roskilde festivalen sig også – og det fortjener lidt opmærksomhed fra bloggen ;) Og en ting, der bare hører med til festival garderoben, er altså solbriller! Og loads of them.
Jeg har derfor kigget lidt på forskellig festival outfits og dertil tilhørende solbriller. Runde 60’er og Ray-Ban inspirerede solbriller er de ikoniske festival solbriller og dem kommer man heller ikke udenom i år :)

Derfor blev jeg så glad, da jeg fik disse to solbriller ind af døren, som shopsolbriller.dk har været så søde at sende til mig. De bliver perfekte på de (forhåbentligt) varme dage med gummirøjser og højtaljede shorts. Jeg er lidt vild med leopard print på solbriller, og det er ingen undtagelse med ovenstående wayfarer, som I kan finde lige her.
De andre mere runde clubmaster solbriller er lidt  ‘John Lennon’ agtige, men synes alligevel de fede. De er virkelig mørke i glasset, så det er faktisk en solbrille, som gør det, den skal: skåne en for sollyset. Det faktisk sjældent de egentlig gør det. Dem kan I finde her, hvis det skulle have interesse :)

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot summerday in maxi dress