Køb mit tøj

Gumball 3000 outfit

 foto-4efoto-5eDress: TFNC, ASOS

Åårh det føles som en evighed siden jeg har blogget, og det er det også! Dog slet ikke med min gode vilje. For jeg har nemlig ikke kunne logge ind på bloggen grundet nogle tekniske problemer. Yderste irriterende, men nu virker det heldigvis :)
Jeg har også fundet en løsning på mit kamera problem, så snart kommer der fine billeder op igen. Ih hvor det hele endelig kører! For det lykkedes mig nemlig også at skaffe to billeder af mit outfit fra Gumball eventet i Operaen. Jeg mistede jo mit kamera der med alle mine billeder. Så er glad for, at kunne vise jer disse af outfittet. Og forresten har jeg også lige afleveret en eksamensopgave og er halvvejs igennem eksaminerne – yay!

Jeg har haft denne kjole fra asos i evigheder, med prismærke og det hele. Og alligevel har jeg aldrig ville sælge den fordi jeg tænkte, at den ville være perfekt til en red-carpet-situation. Så derfor var der ingen tvivl om, at jeg skulle have den på, nu jeg endelig skulle til noget der nærmede sig en rød løber. Billederne retfærdiggør den dog slet ikke, da den er meget finere i virkeligheden. Det må I se en anden gang, jeg har den på.

Forresten lovede jeg jer i sidste uge en konkurrence, men har af gode grunde ikke kunne poste den. Så den kommer enten i morgen eller overmorgen – så stay turned.
Det altså dejligt at være tilbage! Håber også I har savnet mine indlæg  lidt :)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb mit tøj