TODAY'S LOOK

Orange Playsuit

CIMG0256CIMG0254CIMG0260CIMG0264CIMG0265Playsuit: Bruuns Bazaar        Bag: Chanel      Shoes: B&CO      Bracelet: Vintage

Som sagt skulle jeg have været på Bakken i dag, men som man kender det danske “sommer” vejr bedst, så har det regnet hele dagen. Og så det ikke det hyggeligste at gå rundt på Bakken. Så derfor er der ingen billeder derfra. Til gengæld kan jeg vise jer min nye fine buksedragt Fra Bruuns Bazaar, som jeg snakkede om i går. Når det er sommer prøver jeg at holde mig væk fra grå og sorte farver, så jeg er vild med farven, der bare er en ‘glad’ farve. Jeg elsker at gå i farver om sommeren! nu mangler jeg altså bare et par brune stænger til at bære dem haha.
Brandfair.com har været så utrolig søde at sende den til mig og den skal helt sikkert også med på festivalen. Jeg ved godt, at mange tager deres brugte og slidte tøj med, fordi man ved hvordan ens tøj kan komme til at se ud. Det plejer jeg også selv at gøre, men I år vil jeg altså gerne være festivalgæst med tøjstilen i orden! Så må jeg bare passe godt på det ;) Hvis I også er vilde med buksedragten, er den faktisk på udsalg hos brandfair.com, der kører stort udsalg lige nu. Skulle det have interesse, kan I finde den lige her <3

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S LOOK