Up for a run

France randoms

CIMG1288CIMG1135CIMG1190CIMG1236CIMG1172CIMG1188eCIMG1165CIMG0835CIMG0649eCIMG0554

Godaften lovebugs <3 Jeg tænkte jeg lige ville vise jer nogle sidste billeder fra min ferie. De fleste er af den udsigt, man kunne se fra vulkanen vi besteg og en svævebane. Frankrig er virkelig et smukt land, og især der, hvor vi boede. Det var også rart endelig at få afprøvet mit franske, da jeg har haft det både i folkeren og gym. Og da de stort set ikke kan engelsk i Frankrig, endte jeg næsten med at blive god til det! (i hvert fald i forhold til udgangspunktet haha).
Lige nu har jeg travlt med at arrangere min fødselsdag, hvor jeg bliver hele 22 år. I morgen tager jeg en tur på strøget inden jeg skal på arbejde og finder forhåbentlig noget, jeg kan tage på dertil. Denne gang har jeg sat mig for endelig at få tjekket & Other Stories ud, som jeg glemmer hver gang, jeg er på strøget. De skulle have så mange fine ting :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up for a run