France randoms

Summer nails

CIMG1444HELLO KITTY NAILPOLISH HK11-31 ICE CREAM

Godmorgen løse læsere <3 Puha, sikke et tidligt indlæg – jeg poster jo altid sent om aften. Jeg har været tidligt oppe for at bage min første lagkage med hvid- og mørk chokolademousse, da jeg har fødselsdag i dag og får gæster senere. Mmm, håber den bliver god!
Men jeg ville også bare lige vise jer min nye fine neglelak fra Hello Kitty i pastel gul, som jeg har ledt og ledt efter i et godt stykke tid. Det rigtig svært, at finde en gul, der ikke er ‘påskegul’. Så jeg blev så glad, da jeg endelig faldt over den her, da farven også virkelig er flot til en god sommer kulør. Jeg købte den i  Frankrig, men jeg er ret sikker på man også kan købe den i Sephora, hvis nogle skulle være interesserede. Ellers har jeg fundet en der ligner, I kan købe her fra samme mærke.
Jeg vil prøve at lægge nogle billeder op senere fra dagen, hvis jeg kan nå det. Ellers får I dem i morgen :)

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

France randoms