Vind moroccanoil og goldwell produkter

Fall jackets

asdfghj1: Malene Birger    2: Zara     3:H&M     4:Zara     5: Mango     6: Topshop     7: Vero Moda     8: Zara

Ja, uanset, om vi vil det eller ej, så bliver det snart efterår. Og jeg har altså bare et eller andet for jakker. Jeg skal altid have mindst én ny for hver sæson. Ville ønske jeg havde en lidt billige vane end jakker haha.
Jeg har derfor selvfølgelig allerede luret lidt rundt på mine yndlings shoppe hjemmesider for at se de første efterårsjakker. Ovenfor ser I nogle af mine favoritter, som gerne måtte blive en del af samlingen. Leopard jakken fra Malene Birger har jeg vist jer før, men jeg kan simpelthen ikke glemme den, så den måtte altså med på listen. En af mine yndlingssteder at købe jakker, er Zara, så derfor er mange af dem derfra. Jeg kan uden tvivl gå derind hvilken som helst tid på året og finde mindst én jakke, jeg ville give min højre arm for (haha, okay måske lidt overdrevet, men i hvert fald en jeg virkelig gerne vil have) Jeg elsker bare kvaliteten, prisen, snittet og designet :)
De paddede jakker (dunjakker) har aldrig rigtig været min stil. Men men, det er som om, jeg er begyndt at skifte mening. Jeg kan i hvert fald ret godt lide den fra Vero Moda. Tror dog stadig lige den skal prøves på først, før jeg ved, om det er mig :)
Synes I de er fede?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind moroccanoil og goldwell produkter