Nelly favorites

My day in pictures

Hej ladies. I får lige et sent fredags indlæg, da jeg efter arbejde og bog-indkøb til det nye semester først var hjemme kl 20 i dag.  I går havde jeg en rigtig hyggelig fridag, hvor jeg besøgte min mormor, var ude og spise med en god ven, og sluttede af med en tur i biografen.

CIMG1941Hos min søde mormor får man altid god mad, og i går var selvfølgelig ingen undtagelse: Jeg var inviteret til frokost og så havde hun linet op med alt det her! Ikke noget ‘fancy’ på den måde, men god dansk mad, som jeg elsker. Mmm!CIMG1984Vi gik ud for at gå en tur med Marley, som var overlykkelig for at kunne løbe uden snor i naturen. Det kan han jo stort set ikke her i byen, så at se hvor glad han bliver, gør virkelig mig glad. Og så elsker jeg selv natur, som I sikkert også ved. Ingen tvivl om, at jeg hører til i byen, men det er meget rart at få lidt ro ude på landet.CIMG1981CIMG1975På gåturen fik Marley stød af et stødhegn! Årh det lille pus, han hylede op. Han gik med halen mellem benene et godt stykke af vejen bagefter, så måtte han jo trøstes lidt hehe.CIMG1963Om aften skule jeg ses med en af mine venner, hvor vi spiste thai til aftensmad. Som sagt er jeg ikke så meget til etnisk mad, men mere dansk. Dog er jeg ret vild med god thai mad – og dette her var ingen undtagelse. Jeg kan ret godt lide ideen med, at man får flere retter i én ret, som man tit gøt på thai restuaranter. Det godt for sådan en som mig, der tit er grådig og har lyst til at smage det hele haha!CIMG2035foto-7Vi skulle ind og se filmen “The Heat”, som næsten lige har fået præmiere. Imens vi sad og ventede på at hente billetterne, tog jeg lige dette billede af havnen ved fisketorvet.

Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til filmen andet end, at den nok var sjov. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet. Den kan varmt anbefales, hvis man (ligesom mig) godt kan lide platte, sjove, amerikanske komedier :) Jeg kan dog bedst lide film, der har mere på hjerte, men det kan også være meget rart se en film, hvor man ikke skal google slutningen bagefter (hvis I altså kender det, hvor man har siddet i 1,5-2 timer og set en spændende film, ikke fatter slutningen, og dernæst bruger en halv time på at google sig frem til svaret).

Jeg poster outfittet fra dagen i morgen eller søndag. Hav en fantastisk weekend skønne lsæere <3

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly favorites