Back to school outfits

Nelly favorites

facetrBlack Dress: Rebecca Stella for Nelly     Loafers: NLY Trend          Jacket: Issue 1.3      Boots: NLY Trend      Dress: Elise Ryan

Som nogle af jer sikkert ved, er jeg en kæmpe fan af Nelly.com! Det er min yndlings online tøjshop, fordi de har items efter min smag, fede mærker, og så har jeg derigennem opdaget mange nye brands, jeg er blevet stor fan af. F.eks. er jeg blevet helt vild med Issue 1.3 og holder altid øje inde på Nelly, når de kommer med en ny kollektion. Jeg skal i hvert fald lige lure deres nye efterårs- og vinterjakker.
Jeg tænkte jeg ville vise jer nogle af mine bedste Nelly køb, jeg har gjort mig igennem årene. De er alle blevet brugt flittigt til forskellige lejligheder, f.eks. brugte jeg den sorte kjole til nytår 2013, og den anden kjole til 50-års, støvletterne første gang jeg var på den røde løber, og jakken minder mig om min første vinter her i København. De betyder hver især noget for mig, fordi de bringer så gode minder frem.

Man kan dog altid finde nye ting, man godt kunne tænke sig til sin garderobe. Jeg har disse cravings, jeg godt kunne tænke mig til den nye sæson :)

frtPink dress: Here       Black dress: Here     White dress: Here      Leopard Jacket: Here      Boots: Here       Heels: Here

Jeg er jo lidt af en kjole-freak, så no surpise tre af dem fandt sin vej til listen. Jakken er jeg blevet helt opsat på, selvom leopard print normalt ikke er min stil. Men jeg tror den kunne være mega fed til efteråret sammensat med grove støvler, stramme jeans og et stort tørklæde.

Har I nogle Nelly favoritter? :)

2

  • Sikke en masse lækre sager!
    Og iiih hvor ville jeg også gerne eje den pink/korale sag – og den hvide peplum kjole også, wauw! :D

    Jeg kan sagtens se dig iført leopardjakken, det ville se så godt ud!

    – Knus Louise
    http://allthingsglitters.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Uh ja jeg ville så gerne have fingre i dem alle. Den hvide peplum er også lige dig ;)
      Ja ikke? ;) er helt vild med den!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school outfits