Latest looks

August favoritter

CIMG2041 August er fløjet afsted, så det er allerede tid til månedens beauty favoritter. Beauty er ikke noget der fylder særlig meget her på bloggen, men jeg går faktisk rigtig meget op i det og bruger meget tid på det til hverdag. Så hvis I synes det kunne være interessant at høre mere om, må I lige sige til :)

1. Dove summer glow selvbruner: Jeg er normalt ikke fan af selvbruner, da jeg synes man tit kan være uheldig at få den forkerte farve og ujævne streger. Men Dove’s selvbruner er simpelthen den bedste jeg har prøvet! Jeg brugte den for nogle år siden og gik tilbage til den efter jeg kom hjem fra ferie, da jeg gerne ville beholde lidt af min tan. Jeg kan godt lide, at det er ligesom en bodylotion, som giver et flot jævnt resultat. Minus er, at den lugter lidt selvbruner-agtigt, men jeg har aldrig prøvet en, der ikke havde den lugt.

2. Rimmel Moisture Renew lipstick nr. 130: Jeg er blevet ret glad for læbestifter på det seneste og havde derfor sat mig for, at finde en lyserød en af slagsen. Og jeg endte med denne fine fra Rimmel. Jeg synes selv, at jeg med mit lyse hår hurtigt kan komme til at se for ‘barbie-agtig’ ud med lyserøde læber, så det tog mig ret lang tid at finde den rigtige farve. Men denne her er virkelig fin og lige tilpas lyserød til mig. Holdbarheden kunne være lidt bedre, men til prisen på ca. 65 kr er det helt okay ;)

3. CND SolairOil neglebånds olie: Har jeg været helt afhængig af siden jeg fik den i fødselsdagsgave. Det er den lækreste olie, der kan få de tørreste neglebånd til at blive bløde og pæne på ingen tid. Den bliver helt sikkert også uundværlig, når det bliver vinter, fordi jeg får så tørre hænder, når det bliver koldt. Og så dufter den sødt af makroner!

4. Lady million parfume: Ja, det er lidt mainstream, men det er altså bare af den simple grund, at det er fordi den er så god! Den dufter SÅ godt, og så jeg er altså ligeglad med, at alle har den på hehe. Den er i hvert fald en god konkurrent til min Chanel change, som er min yndlings parfume :)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest looks