First day at school

Insta lately

collageHej sweet ones. Jeg er en af dem, der godt kan være en smule langsom i betrækket til at bruge de nyeste medier – hvilket også gælder Instagram, hvor jeg først for nyligt er blevet rigtig aktiv. Jeg syntes faktisk ikke, Instagram var interessant, indtil jeg rigtig fik øjnene op for det og fandt ud af, hvor fedt det var at kunne følge celebrities (ja jeg elsker Hollywood glam og sladder)og mine yndlings bloggere på et mere personligt niveau – og ikke mindst mine venner. I love it!

Jeg er begyndt på, at prøve at spise sundere, selvom jeg generelt spiser okay sundt. Jeg er dog alt for glad for hvidt brød og min helt store last, PASTA! Jeg spiser way too much pasta, sådan virkelig. Så en af de helt store prøvelser for mig har været, at udskifte pasta med andet tilbehør, og at spise fuldkornspasta, som I kan se. Og det er faktisk slet ikke så slemt :)
Men for mig er det vigtigt ikke kun at poste billeder af sund mad og træning og skabe et påtaget billede af mig selv. Jeg kan godt blive træt af hele det der ekstreme-helse-freak-show-off, som kan virke så overfladisk. Ja, jeg spiser sundt og jeg træner ofte, men jeg elsker altså også Marabou, peanutbutter og pizza! Det er for mig lige så vigtigt at have frihed til at spise det, som træning og sund kost er.
Nå, lidt et sidespor hehe. Det jo sjældent jeg skriver noget om min personlige holdning, men lige Instram emnet, der er oppe og vende for tiden, synes jeg er vigtigt at tage stilling til, hvis man selv er aktiv på mediet, som jeg er :)

I kan følge mig på @imeldascloset <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First day at school