VIND GAVEKORT TIL SKØNHEDSPRODUKTER

Isabel Marant for H&M

isabel2
At Isabel Marant skal være gæste designer for H&M, er ingen nyhed. Men for få dage siden blev der lagt et preview ud af kollektionen, der rammer butikkerne d. 14 november. Og jeg er en af dem, der længe har ventet på at se, hvordan kollektion kom til at se ud. Jeg må indrømme, at jeg ikke er den største fanatiske Marant-fan, da hun aldrig rigtig har fanget min interesse. De berømte Marant boots har altså aldrig været mig – hvilket jeg omtrent nok er den eneste blogger der synes, da hun er så populær blandt bloggere. Men jeg er altid super imponeret over H&M’s gæstekollektioner og ville derfor også gerne se, hvad det endte ud i denne gang. Jeg håbede også lidt på, at jeg kunne få øjnene mere op for designeren. Og jeg må sige, at der trods alt er nogle spændende og fine items i mellem, som f.eks. boyfriend jakken. Kollektionen er fyldt med specielle unikke print og fokus på udformningen af materialer. Jeg er dog stadig ikke helt overbevist, så jeg ser frem til, at kunne se resten af kollektionen.
Hvad synes I om kollektionen? :)

PicMonkey Collage

 

2

 • Jeg er faktisk som udgangspunkt heller ikke kæmpe Marant-fan – heller ikk støvlerne!!! Men jeg har en lille fest over den lange strik! Ej, hvor er den pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Er glad for at høre jeg ikke er den eneste ;) Ja den er faktisk også ret fin! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVEKORT TIL SKØNHEDSPRODUKTER