Isabel Marant for H&M

OLD HOLLYWOOD STYLE

CIMG2504CIMG2496CIMG2497CIMG2499CIMG2498

Jacket: Storets.com      Pants: Zara      Blouse: Mango      Shoes: Buffalo       Bag: Chanel

Lidt billeder af fredagens outfit, hvor jeg var ude og spise med nogle søde veninder og drikke daquiri’s bagefter (min all time favorit drink). Jeg har for nylig fået et Gatsby-crush efter at have set filmen. Jeg elsker stilen, stemningen, konversationerne, musikken, det hele! Så jeg skruede lidt op for den røde læbestift, lavede gammeldags hollywood krøller og iførte mig min elskede fake fur. Bukserne er ved at være på sidste vers denne sæson, da de er ret tynde og derfor for kolde at have på.
Efter en lang dag med træning (jeg nåede op på hele fire gange denne uge, yay!), arbejde, aflevering og lektier, vil jeg nu slappe lidt af med en god søndagsfilm og Ben&Jerry’s <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant for H&M