VIND GAVEKORT TIL SKO PÅ 500 KR.

EBAY CRAVINGS

ebay
White coat: Here      Pink gloves: Here     Black gloves: Here      Leo/black gloves: Here        Black bag: Here         Pink clutch: Here       Metallic clutch: Here        Wedges: Here      Heels: Here

I har efterspurgt nogle flere Ebay indlæg, så det skal I få :) Jeg sidder alligevel så meget derinde, så jeg tænkte jeg kunne vise nogle af de seneste cravings. Og ja, det ser lidt ud som om, jeg har været i mit lyserøde hjørne. Jeg går ellers aldrig med lyserød, men tror det det triste vejr og vinterfarver, der gør det. Om vinteren er det altid som om, jeg får lyst til at gå i farver, men det sker bare aldrig. Måske en dag. Anyhow, jeg elsker i hvert fald alle ovenstående items, som selvfølgelig findes til uvirkelige billige priser. Jeg synes især de pinke læder handsker (som koster ca. 60 kr!), den metallic clucth og de høje støvletter er virkelig lækre!

Jeg håber forresten I alle er okay efter den sindssyge storm i går. Jeg havde hørt, at det skulle blive orkan-tilstand, men ‘jaja, det jo bare Danmark’, tænkte jeg. Men jeg kom heldigvis helskindet hjem – det håber jeg også I gjorde <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVEKORT TIL SKO PÅ 500 KR.