OLD HOLLYWOOD STYLE

SEPTEMBER FAVORITTER

CIMG2506 Så blev det d. 1 oktober og det er derfor igen tid til månedens beauty favoritter. Og to af produkterne er jeg dissideret afhængig af!

Chanel Rouge Coco Shine, no. 40 Liberté: Jeg fik denne læbestift i fødselsdagsgave og har brugt den næsten hver dag siden! Den dækker meget let, men giver lige læberne et pift af en afdæmpet peach farve. Og så holder den rigtig godt! I kan se den på her <3

Estée Lauder, no. 30 black whine: Nu er det ikke altid, at dyrere neglelakker er bedre end de billige. Faktisk synes jeg tit, at det er omvendt. Men denne her er altså en undtagelse, for farven holder virkelig godt og så giver den en rigtig flot blank overflade. Hele sommeren har jeg gået med meget farvefulde negle, men om vinteren skifter jeg altid over til de mere jordnære farver. Og det her er en af mine favoritter.

got2b anti-frizz lotion: Dette er afhængighedsprodukt nr. 2. Og det er af den simple grund, at den holder, hvad den lover: Anti frizz. Jeg bruger den i vådt hår og føntørrer derefter, hvilket giver det blødeste blødeste hår. Hvis man putter den i tørt hår, har den samme effekt som en hårolie. Derudover gør den faktisk også håret mindre elektrisk. Mit hår bliver nemlig altid elektrisk, lige så snart det bliver koldt. Et stort plus er også, at den dufter rigtig godt.

got2b Glued hairspray: Jeg er faktisk ikke fan af hårsprays, da de er svære at få ud af håret dagen efter, gør håret stift og så videre. Men man kan ikke komme udenom dem, hvis ens frisure skal holde. Og det kan min altså med denne her gule sag. Den lover stærkt hold og det er det, den giver. Ja, håret bliver stift, men det tror jeg altså ikke man kan undgå, hvis man skal have ‘strong hold’.

God tirsdag piger <3

 

2

  • Jeg er også rigtig glad for min anti-frizz lotion, selvom jeg dog aldrig har prøvet den i vådt hår. Det tror jeg lige, jeg vil gøre – eftersom det lader til, det er hele pointen med den :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Ja det synes jeg du skal gøre – for man får SÅ lækkert hår bagefter ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLD HOLLYWOOD STYLE