MOSS BODYSTOCKING

STYLE ICON: KATE BOSWORTH

PicMonkey CollagePicMonkey Collage8PicMonkey Collage7PicMonkey Collage6PicMonkey Collage5PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2ASDFGPictures from pinterest.com

Hej sweeties. Så blev det mandag igen og hvilken måde er bedre at starte en ny uge på, end en god omgang modeinspo. Jeg får det meste af mit daglige inspirationsfix gennem de blogs, jeg læser, men jeg holder også øje med mine yndlings stilikoner. Og en af dem, er Kate Bosworth. Ja, nogle af jer husker hende nok mest for at være Orlando Bloom’s eks, men siden da er hun kommet frem i søgelyset for hendes fantastiske stil og gennemførte outfits. Hendes stil er feminin, moderne, har et touch af boheme og vigtigst af alt, minimalistisk. Alle de ting, jeg godt kan lide, og derfor elsker elsker jeg hendes stil.  Hun får det mest simple til at se fedt ud ved at sætte nogle kontrast items til. Og så hjælper det hende nok også lidt, at hun er så gudesmuk.
God mandag piger <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOSS BODYSTOCKING