REVIEW: REDKEN ALL SOFT

TODAY’S LOOK

CIMG2830CIMG2841CIMG2831CIMG2833CIMG2836Shirt: Zara          Pants: H&M        Sunnies: H&M           Heels: Vintage

Hej lovelies. Lidt billeder af dagens iført ny krøllet skjorte fra Zara. Jeg glemmer altid, at jeg skal stryge sådan noget, og kommer først i tanke om det, når jeg allerede er ude af døren. Men synes nu stadig outfittet fungerer trods det :) Det er også ved at være sidste gang, at jeg kan have sådan nogle stiletter på udenfor, da det kun bliver koldere fra nu af. Så det skulle da udnyttes!

Derudover har jeg fundet den heldige vinder af PUKKA cremen, som blev Mette M. Jeg sender dig en mail om lidt :) Har I forresten husket at deltage i de andre fødsesldags giveaway’s, hvor I kan vinde en lædertaske fra Pieces og et par støvler fra Cashott i valgfri størrelse? Ellers kan I deltage her og her. Og for det ikke skal være løgn, kommer der faktisk en til giveaway op senere ;)

 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW: REDKEN ALL SOFT