TODAY'S LOOK

VIND GAVEKORT TIL SKO PÅ 500 KR.

 

zxsdfg

Så skydes fødselsdags giveaway nr. 4 igang – for fødderne skal da forkæles lidt mere ;) I kan derfor vinde et gavekort på 500 kr. til online skoshoppen Footway.dk! Footway.dk har alle de lækreste skomærker som Billib Bi, Vagabond, Nike, Steve Madden, Hunter, Timberland, you name it. Footway.dk har noget for enhver smag og de leverer altid rigtig hurtigt. Derudover er der gratis fragt og retur, og de har tit gode tilbud på nedsatte varer. Uh, jeg kunne altså godt hapse de lyserøde Nike og de quiltede støvletter!

Det eneste I skal gøre for at deltage, er følgende:

1. Like bloggens facebook her eller bloglovin her

2. Find på www.footway.dk et par sko du gerne vil have, hvis du vinder, og link til det i kommentarfeltet

3. Like Footway’s facebook her

 

Konkurrencen slutter d. 6 november 2013

 

71

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S LOOK