TODAY'S OUTFIT

NOVEMBER FAVORITTER

IMG_1801Puha, jeg synes lige vi er gået ind i november måned! Det virker som om, jeg lige har skrevet det her indlæg. Denne her måned er simpelthen fløjet af sted. Men det gør faktisk ikke så meget, for så det jo jul lige om lidt – og jeg eeelsker virkelig jul! Nå, nu til  det det egentlig handler om, beauty favoritterne:

Clarins Daily Energizer Cream: Min hud suger creme til sig som en svamp, når det er vinter. Det er derfor vigtigt for mig, at jeg bruger en creme, der giver masser af frugt, men samtidig ikke fedter huden, så den måtte overflade af make-up’en forsvinder. Derfor er jeg blevet ret glad for denne dagcreme fra Clarins, som jeg bruger hver morgen inden jeg tager make-up på. Derudover koster den kun 195 kr. hvilket for mig er billigt for en creme. Til den pris synes jeg virkelig den gør underværker!

Clarins Beauty Flash Balm: Endnu et Clarins produkt er røget på listen. Nemlig denne highlighting primer, som påføres lige inden foundation. Jeg har hørt meget om primere, men aldrig prøvet en før nu. Effekten som skulle være, at make-up’en sidder og holder bedre, synes jeg lød lidt vag, hvilket har afholdt mig fra at prøve dem. Men denne fulgte med i en gavesæt, jeg købte, og det er jeg faktisk ret glad for. For jeg synes faktisk man kan mærke en forskel, når man putter make-up ovenpå. Det lægger sig pænere, mere ensartet og holder bedre. Primeren skulle også være lysreflekterende og det synes jeg faktisk også man kan se. Det er dog alligevel en mild effekt, man får ud af denne primer. Så hvis man vil have et mere dramatisk resultat, skal man nok prøve en anden.

OPI “Every Month is Oktoberfest” Nail Polish: Jeg elsker denne neglelak! Man kan faktisk slet ikke se farven på billedet, men den giver et lilla/bordeax skær. Det lyder måske ikke så pænt, men når den kommer på, er den virkelig flot! Den holder også rigtig godt og så elsker jeg bare OPI’s lakker, fordi de er så lette at påføre.

NYC Jumbo Eye Pencil: Denne har i nok set før i min seneste anmeldelse. Men jeg er blevet helt vild med den, så den kommer altså også med på listen her. Det er en eyeliner, som kan fungere både som streg, øjenskygge og highlighter. Jeg bruger den som highlighter under brynet og på næseryggen, da det giver et friskt look.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT