TODAY'S IN LEOPARD

PRETTY JEWELRY

zxcvbnDet lidt tidligt, men jeg er allerede i jule-mode. Jeg er derfor begyndt at tænke på lidt julegave ønsker. Og noget der altid kommer på listen, er Julie Sandlau smykker. De er så klassiske, æstetiske og tidsløse. Jeg er vild med de mange fine øreringe, og især de første til højre. Jeg er mest til oxideret sølv, da jeg bedst kan lide mere rå smykker. Desuden synes jeg også den farve passer bedst mig mig, da jeg er så lys. Jeg er dog også ret vild med dem i guld grundet de fine turkise sten. Der er bare noget over den farve.
Læder armbåndet kommer nok også på listen, da jeg altid er på udkig efter nye armbånd. Jeg kan nemlig virkelig godt lide ideen om de såkaldte ‘arm parties’, hvor man har mange armbånd på samme arm. Jeg synes derfor læder armbåndet kunne passe rigtig fint, da det er neutralt og passer til det meste.

Det skifter lidt, hvilke smykker jeg går med. I en periode er det meget ringe og nogle gange kun armbånd. Jeg kan bedst lide at have nogle enkelte smykker på og har aldrig smykker på flere end to ‘steder’, hvis man kan sige det sådan. Less is more er altid den bedst løsning for mig, så derfor kan jeg rigtig godt lide Julie Sandlau smykkerne <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S IN LEOPARD