NOVEMBER FAVORITTER

PUF SHOULDERS

Skærmbillede 2013-11-28 kl. 18.42.26IMG_1611PicMonkey CollagebIMG_1629PicMonkey CollageBlouse: Vero Moda      Skirt: Gina Tricot     Bag: Chanel      Boots: Bianco       Sunnies: Chanel      Gloves: No brand

Hej sweeties. Det utroligt, hvilke glemte skatte, jeg nogle gange finder i mit skab! Jeg fandt nemlig forleden denne smukke bluse med puf skuldre. Så den røg selvfølgelig på sidste weekend, da jeg skulle til fødselsdag.
Er der forresten nogle af jer, der også skal på udveksling næste år? Jeg er nemlig i syv sind angående, hvor jeg i verden jeg skal tage hen. Og jeg skal finde ud af det allerede i næste uge! Hvis der er noget jeg er dårlig til, så er det altså beslutninger. Lige nu står valget mellem Melbourne, forskellige steder i USA, Paris og Milano. Arg, what to do…

2

 • Simon

  Hmm måske Paris eller New York/ Beverly i USA. Ellers tag Sverige. Dejligt tæt på ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Ja New York var også 1 prioritet, men der kan jeg desværre ikke komme hen. Men overvejer Paris :) Sverige er dog lidt for tæt på hehe. Vil gerne lidt langt væk ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER FAVORITTER