10 JULEKJOLER UNDER 500 KR.

REVIEW: EYE MAKEUP

Hej ladies. Jeg har været så heldig, at få lov at teste nogle af makeup-online.dk’s lækre sager. Jeg tænkte derfor jeg ville dele min erfaring af produkterne med jer. Den ene er i-Divine palatten fra Sleek, som indeholder en masse fine øjenskygger i forskellige farver. Og efter at have prøvet den nogle gange må jeg sige, at jeg synes de giver et rigtig flot resultat. Øjenskyggerne er meget pigmenterede og giver derfor et drastisk look, hvor perlemor/glimmer skinner igennem. Så hvis man er til shine paletter, er bare til et godt fest look, er denne her ideel.

IMG_1100 copy
Derudover har jeg prøvet denne Jombo pencil kan fungere som ‘smudge tool’, hvor man påfører penslen på øjet og derefter visker den ud. Den kan derfor fungere som øjenskygge eller eyeliner, der giver et neutralt look. Derudover kan den også bruges som highlighter, hvis man putter den lige under brynet eller på næseryggen. Jeg er blevet ret vild med at lægge den under brynet, da det åbner øjet og får en til at se lidt frisker ud – og så elsker jeg bare highlighter!

zxcv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 JULEKJOLER UNDER 500 KR.