HAIR INSPO

WOULD LOVE TO WEAR


zxcvb
Jeans: Topshop        T-shirt: Monki       Beanie: Marini         Cardigan: Mango      Boots: Zara      Nail polish: Chanel      Watch: Marc Jacobs

Det er lang tid siden, at jeg har lavet et ønske outfit på bloggen, så nu synes jeg lige, det var tid. Jeg ville nemlig eelske at iføre mig dette lækre sæt! Jeg synes det fedt, at det er så simpelt, men at cardiganen (ja det er en cardigan, selvom det lidt ligner en jakke) og huen giver lidt modspil. Jeg har længe godt kunne tænke mig en hue med en lille pels på og denne synes jeg virkelig er lækker! Derudover synes jeg også t-shirten er ret fin. Jeg mangler nemlig virkelig basis tøj og især t-shirts, for jeg har faktisk ikke en eneste.
Håber I nyder weekenden <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR INSPO