CHRISTMAS OUTFIT #3

BIG NEWS!

IMG_3569 copyJa, jeg har store nyheder at fortælle jer! Jeg har tidligere på bloggen snakket lidt om, at jeg gerne ville på udveksling til næste efterår. Og jeg ville derfor fortælle jer, at jeg er optaget på Università Commerciale Luigi Bocconi i Milano efteråret 2014!! Jeg er så lykkelig og oppe at køre over, at jeg kom ind på min første prioritet. Jeg ville oprindeligt have været til NY eller LA, men eftersom det ikke var muligt, søgte jeg en anden storby, hvor jeg både kunne finde et fedt universitet og hvor der muligvis også kunne være nogle interessante aspekter omkring mode. Derfor er Milano jo perfekt! Jeg har aldrig været der, så jeg starter helt på bar bund. Jeg har heller aldrig rejst alene før eller været adskilt fra min elskede Marley i mere end to uger, så det bliver noget af en udfordring. Men jeg er sikker på, at jeg med tiden vil blive rigtig glad for at være der. Det er jo ‘once in a lifetime experience’, så jeg har altid vidst, at jeg gerne ville afsted.
Hvis nogen er i tvivl om, hvad udveksling egentlig vil sige, betyder det bare, at jeg tager et semester i udlandet, i stedet for at tage det på CBS, hvor jeg normalt læser. Så jeg skal altså læse mit 5. semester i Milano. Jeg regner med, at skulle læse fashion management på skolen, hvilket er noget, man kan læse meget få steder og faktisk slet ikke i Danmark. Det synes jeg virkelig er fedt, da mode jo er noget, jeg virkelig går op i. Derudover er skolen nr. 18 på verdens ranglisten og blandt de 5 bedste business skoler i Europa! Jeg havde virkelig aldrig troet, at jeg skulle komme ind sådan et sted, men det gjorde jeg alligevel. Uh, jeg glæder mig SÅ meget! Jeg vil derfor blogge fra Milano i et halvt år, og vil derfor også begynde at blogge på både dansk og engelsk på et tidspunkt. Hvis nogle af jer har været i Milano før eller har nogle gode råd, tages de imod med kyshånd ;) Can’t wait!

2

 • Kæmpe stort tillykke! Hvor lyder det spændende. Godt nytår til dig og held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Tusinde tak :) ja tror det bliver rigtig spændende. Glæder mig meget :)
   Også mange gange godt nytår til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS OUTFIT #3