CHRISTMAS EVE OUTFIT

CHRISTMAS OUTFIT #3

collage 4Jeans: Topshop       Sweater: Choies.com          Boots: Vagabond            Bag: 3.1 Phillip Lim     Ring: Asos

Her kan I se det sidste jule inspirerede outfit, som jeg sagtens kunne iføre mig til hverdag. Klassiske falde boots er nemlig et must for mig om vinteren, da jeg også altid bruger flade sko, når jeg er på arbejde. Vagabond støvlerne er bare SÅ behagelige at have på og ser især fede ud med jeans og en løs chunky strik, hvilket giver et mere casual look, som også er praktisk. Derudover har jeg altid været forelsket i Phillip Lim tasken, som jeg nok aldrig kommer til at stoppe med at drømme om, indtil jeg får den. Den er jo faktisk heller ikke såå dyr igen, så egentlig burde jeg spare sammen til den. Men nu er der jo januar udsalg og det frister også lidt.. Kender I det? ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS EVE OUTFIT