COMFY CARDIGAN

INTERIOR FAVORITES

 

nicehome.dk

Interiør er noget, jeg sjældent skriver om på bloggen, da jeg som regel prioriterer og går op i nogle andre ting. Men nogle gange synes jeg også det er vigtigt, at man prioriterer boligen lige så meget, da det jo faktisk er der, man bruger mest af sin tid.
For mig er det vigtigst, at mit hjem er hyggeligt og personligt, og jeg har derfor mange nipse ting og hygge elementer. Derudover er alle mine møbler hvide, da jeg bare elsker hvid. Det kan også få et rum til at se mere rummeligt og lyst ud, hvilket er passende, når man bor i en lille et-værelses lejlighed som mig.

Jeg er derfor ret vild med ovenstående møbler fra Nicehome.dk, som er en online webshop med kvalitetsmøbler. Mine favoritter er nogle af dem I kan se, og de er alle mere eller mindre fransk bondestil inspireret. Jeg er nemlig til en meget piget og feminin indretning. Jeg er især vild med kommoden og reolen med de mange hylder, som ville være perfekt til mine mange bøger og pynteting. Årh, bare jeg havde plads (og penge)! Derudover synes jeg den sorte lampe er ret speciel, hvilket jeg godt kan lide. Den ville pynte pænt i min ellers meget hvide lejlighed og give lidt kontrast. I kan se flere af Nicehome’s møbler lige her <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMFY CARDIGAN