WINTER TREND: FEATHERS

NEW YEARS HAIR STYLES

collage2collage1collageSå er det i morgen det er nytårs aften! Ved I heller ikke, hvordan I skal sætte jeres hår? Jeg ved det i hvert fald stadig ikke, så jeg tænkte jeg lige kunne smide nogle inspirations frisurer op :) Jeg overvejer enten old hollywood krøller eller hair bow. Nu har I jo set min kjole (i indlægget her) og den har jo bar ryg, så jeg tænker det også kunne være fedt i hvert fald, at sætte håret op. Hvad synes I? :)

Jeg har nu trukket vinderen af René Fris stlings produkterne :) Det blev kommentar nr. 23,  Maria Møller! Mange gange tillykke – jeg skriver en mail til dig om lidt.

Mange gange godt nytår til jer søde læsere! Tusinde tak fordi I læser med og fordi I har gjort 2013 til et rigtig fedt år for bloggen <3 Pas nu godt på fyrværkeri og fulde mennesker ;)

2

 • Tak for inspo :) Vildt svært og finde ud af hvordan man skal sætte håret. Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Det var da så lidt :) ja det er det nemlig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER TREND: FEATHERS