CHRISTMAS OUTFIT #1

VIND RENÉ FRIS PRODUKTER

4 ADVENTSå blev det tid til den sidste advents giveaway. Her til slut kan I vinde 1 stk volume booster shampoo og 1 stk styling mousse fra René Fris udloddet i samarbejde med lagerkosmetikken.dk! Er det ikke lækkert? De er perfekte til nytår, hvor man skal bruge noget volumen og hold i håret til en fin nytårsfrisure.

Det eneste I skal gøre for at deltage, er følgende:

1. Like bloggens facebook side her eller bloglovin her

2. Like lagerkosmetikkens facebook side her

3. Skriv i kommentarfeltet på bloggen, at du deltager

 

Så nu har I altså haft mulighed for vinde ONLY tøj, sleek øjenskygge palette, B&CO sko og til slut René Fris stylings produkter i de 4 advents konkurrencer! Uh, jeg er helt misundelig hehe. Men jeg håber I har syntes det har været nogle gode konkurrencer :)

Konkurrencen slutter d. 30 december 2013

 

33

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS OUTFIT #1