BIG NEWS!

WINTER TREND: FEATHERS

feather runwayDet er ved at være lang tid siden, at jeg har skrevet om sæson trends. Så jeg tænkte jeg ville skrive om en af vintersæsonens dominerende trends, som er feathers – alt fra fjer på stiletter til jakker, tasker og kjoler. AW13 handler om det feminine og romantiske udtryk, hvor fjer items kan fungere som statement items og er perfekte til fine lejligheder. En feather kjole kan sammensættes med enkle accessories for et elegant look, eller en feather clutch sammensat med basis items for et mere afslappet outfit. Jeg er i hvert fald vild med trenden! (hvilket i snart får at se i et af mine seneste outfits). Jeg er også til de meget feminine udtryk og jeg synes feather items giver lidt kant på en fed måde.

Jeg har fundet nogle feather items, som ville være fine til nytår eller andre fine lehligheder.

feather2

Black skirt: Notion 1.3        Sweat heart dress: Lipsy        Skirt: Lipsy        Black clutch: Topshop       Black dress: Warehouse     Pink clutch: Portia       Heels: Topshop       Top: Notion 1.3

Jeg er ret vild med fjer-toppen, sweart-heart kjolen og den sorte clutch. De måtte i hvert fald gerne flytte ind i min garderobe!

Forresten har jeg trukket den heldige vinder af et par valgfrie B&CO sko. Det blev kommentar nr. 22, som er Marie! Mange gange tillykke – jeg har sendt dig en mail :) og mange tusinde tak til alle jer, der har deltaget i min advents konkurrencer. Hvis I ikke var den heldige, har I stadig mulighed for at vinde en af mine andre giveaway’s med René Fris stylings produkter lige her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS!