WOULD LOVE TO WEAR

STYLE RECAP 2013 #2

recap1recap 2Undskyld undskyld for den manglende blogging i weekenden, men jeg har simpelthen siddet med hovedet begravet i bøger og computer, da jeg skal til min sidste eksamen i morgen. But now I’m back!
Som lovet part 2 af style recap fra sidste år. Jeg synes egentlig det er her, jeg kan se mest forskel fra tidligere outfits og kvaliteten af billederne. Det har selvfølgelig meget med kameraet at gøre, som jeg har brugt fra billede 9. Jeg er SÅ glad for det! Jeg har forresten også købt et nyt objektiv, som jeg endelig fik testet i weekenden. Jeg lægger snart billederne op, så I kan se, hvordan det ser ud :)
Derudover synes jeg også man med billederne kan se, hvordan min stil har ændret sig. For et år siden ville jeg nok ikke have ‘turde’ at hoppe i f.eks. en kæmpe pink kjole, en bluse med fjer, eller at kaste mig ud i en leopard jakke. Jeg er nok blevet mere modig i min stil, hvis man kan sige det. Jeg er ikke længere bange for, at have noget på, eller at folk måske synes, det ser mærkeligt ud. Men samtidig synes jeg det giver mine outfits meget mere spil og gør dem mere inspirerende. Mine favoritter denne gang er nr. 6 da jeg elsker den gamle hollywood stil, nr. 9 grundet den fine scuba skirt, og ellers 14, 16 og 17.

Hvad er jeres favoritter? :)

4

  • Du var virkelig en lækker stil. Alle dine outfits er så fine og jeg ville elske at iføre mig dem alle!
    .. og du er virkelig smuk :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Mange tak for din skønne kommentar <3 Det sætter jeg stor pris på :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har SÅ lækker en stil! Meget inspirerende!
    Jeg kan især godt lide nr. 9, 12, 13, 14 og 17 – WAUW hvor er jeg ked af jeg ikke nåede af få fingrene i den lyserøde kjole!! :)

    – Louise
    http://allthingsglitters.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Tusinde tak <3 Ja den lyserød kjole er så fin. Har faktisk set den på tilbud nogle steder, så måske kan du være heldig :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR