WACKERHAUS AW14

_dsc1573_dsc1647_dsc1678_dsc1579_dsc1655_dsc1594_dsc1554_dsc1562_dsc1602_dsc1670De billeder jeg tog til Wackerhaus showet i går blev desværre ikke så gode grundet min placering, så jeg har lånt disse af copenhagenfashionweek. Wackerhaus’ kollektion havde mange stærke udtryk og items, der gav kollektionen en god sammenhæng. Her kunne man også se matchende sæt og farver som grå og navy blå, der overtager den ellers vinterdominerede farve sort. Faktisk er det meget begrænset sort jeg har set i AW kollektionerne og guruerne spåer da også, at sort i no-go næste vinter. Hvilket jeg egentlig synes er meget fedt, da jeg godt kan lide farver. Den gule farve, som også sås i Utzon’s og Whiite’s kollektion, giver en god kontrast til vinterpaletten. Derudover synes jeg også de mere androgyne snit og udtryk har været i fokus i kollektionen, som det ses med det sorte og sølv jakkesæt, samt snittene på frakkerne. Stærk kollektion med lækre frakker, bl.a. den stribede synes jeg især er ret fin. Dog slår den for mit vedkommende ikke Benedikte Utzon, som præsenterede en mere feminin kollektion, hvilket jo lige er mig ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg