MONDAY INSPO

WHIITE AW14

IMG_4575IMG_4552IMG_4638IMG_4587IMG_4615IMG_4543IMG_4538IMG_4565IMG_4547IMG_4621IMG_4572IMG_4559IMG_4647IMG_4643Så har jeg kickstartet modeugen med Whiite’s Aw14 show, som åbnede modeugen. Jeg researchede en del i går omkring kamera settings, så jeg var lidt forberedt. Det er virkelig svært og jeg fik ikke lige indtaget den bedste position (forenden af catwalken var det så), men billederne blev okay alligevel, synes jeg.
Whiite har egentlig aldrig fanget min opmærksomhed specielt meget, så jeg var spændt på, at se deres show. Kollektionen var domineret af læder og uld som kontrast materialer, og hvid, bordeaux og karrygul som accent farver. Jeg må indrømme, at jeg ikke synes designet eller de enkelte items var særligt iøjefaldende, men jeg synes stylingen af de forskellige items var værd at bemærke. F.eks. havde de flere sæt i tone-i-tone stil, matchende sæt og hvid skjorte sammensat med cardigans med v-udskæring, som jeg synes var rigtig fint.
I dag står den så på Katri/n og Benedicte Utzon show. Jeg kigger ind senere og poster nogle billeder derfra :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY INSPO