Rome #1: CROP AND PINK

HAT AND MAXI SKIRT

IMG_6495IMG_6461IMG_6449IMG_6521IMG_6459IMG_6420 copyIMG_6474Jacket: Zara       Blouse: Bik Bok         Hat: H&M          Skirt: Topshop         Bag: Chanel          Flats: Vagabond

Hej angels. Undskyld jeg ikke har fået kigget forbi de sidste par dage, men vi kom så sent hjem til hostel alle dage, at jeg tænkte ingen havde interesse i at læse indlæg kl. 00 om aften hehe.
Jeg kom hjem fra Rom i formiddags og har sovet indtil nu. Det har virkelig været en god tur, men det bliver hårdt, at komme i skole igen i morgen. Det føles som om, jeg har jetlag, så træt jeg er haha!
Nå, men jeg fik taget billederne her i går, da vi skulle se Vatikanet. Et meget afslappet, men alligevel fint outfit, synes jeg. Og så fik jeg endelig luftet hatten lidt ;) Faktisk ville jeg have lagt et andet outfit op med buksedragten, som lovet. Men jeg var så dum, at glemme mine stiletter i en taxa i en brandert haha. Virkelig ærgerligt, da det var mine yndlingsstiletter. Så ville jeg have taget nogle billeder af buksedragten med ballarinaer istedet, men så løb mine strømpebukser hele vejen op. Så det var bare ikke meningen, at de billeder skulle skydes i Rom. Så det må I have til gode :)

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rome #1: CROP AND PINK