HAT AND MAXI SKIRT

LEIGHTON MEESTER FOR NELLY

leigthon for nellyOH MY! I har måske allerede set det, men Leighton Meester – også kendt som Upper East side pigen Blair Waldorf – har lavet sin egen favorit kollektion for Nelly. Og jeg elsker det! Især kjolerne er jeg helt vild med, samt crop sweat shirten. Jeg synes faktisk alle items fra kollektionen er super smukke, men alt ser jo også bare godt ud på hende haha. I kan se hele kollektionen her :)
Jeg ville egentlig have lavet en Rom-guide til jer i dag, men jeg har sovet hele dagen, da jeg er blevet syg. Jeg har bogstavlig talt kun rejst mig fra sengen for at lufte Marley. Så jeg orkede ikke, at lave det helt store indlæg i dag. Jeg krydser fingre for, at jeg har det bedre i morgen, så jeg også kan komme i gang med træning igen :) det er så ærgerligt, når man er inde i en god rytme, at man lige pludselig må holde en pause. Kender Idet? :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAT AND MAXI SKIRT