Rom guide

MILAN FW STREET STYLE + WINNER

Modeugen i Milano er slut og er rykket videre til Paris. Jeg elsker, at kigge på street style fotos efter modeugerne, da jeg synes, det er så inspirerende. Man kan klart se forskel på NY og Milano street style, da der her (typisk italiensk) ikke er sparet på farver og print, og det dominerende statement ‘more is more’, får sin rette plads. Italiensk mode er nok en af de stilarter, der generelt ligger længst fra min stil, da jeg er til det mere simple look. Men jeg synes virkelig, der er mange fine fashion-forward looks, som jeg er helt vild med.
Åh, hvem der dog bare havde sådan en fashionista garderobe!PicMonkey Collage7 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage PicMonkey Collage9 PicMonkey Collage8Nå, det er jo også i dag, at Kirsten Dyrum smykke konkurrencen slutter. Jeg har trukket en vinder og den heldige er… Jessica! Jeg har skrevet en mail til dig :) Tak til alle jer søde læsere, der har deltaget. Allerede i næste uge kommer endnu en lækker giveaway, som jeg virkelig gerne selv ville vinde haha. Så husk, at kigge forbi og se godterne ;)

2

 • Tina Hoffbeck

  Godaften Louise og håber du har nydt din første forårsdag i 2014.

  Først tillykke til den heldige vinder.

  Tak for inspirationen i alle de billeder du har lagt op, der er flere meget fine outfit efter min smag.

  God weekend ønskes fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Hej Tina :)
   Det gjorde jeg i hvert fald, selvom jeg var indenfor på arbejde det meste af tiden.
   Det var da så lidt – jeg er glad for at høre du kunne lide dem :) synes virkelig også der var mange fine imellem.
   Forsat god søndag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rom guide